HAhahaha 2015 dah
Posted on Saturday, 3 January 2015 @ 18:56 with 1 comments


Assaamualaikum,

     so 2015 already. prev post sehari sebelum PT3 so yeaaah. lama gila kau hiatus.
 result? haha idk ah. tak teruk tak cemerlang. Yang sure aku bukanlah antara 80 pelajar yg dapat straight'As haha.

So basically 2014 pretty 'mencabar' for MAlaysia. and to me yeah takdelah teruk mana for my own life lah, even agak sesak napas dgn sekolah etc but yeah aku just ingat benda yg best instead yg sebaliknya,

Btw ada perancangan update skins [again] but entah kenapa rasa macam nak hiatus lagi setahun hahhahahha. ok ok idk man maybe; coming sooon

SO yeah i dah malah nak berucap pada 'page 3 of 365' ni, terending benda ni. agak sakai sebab nanti masuk bulan 2 tanya tarikh hari ni apa, haha ok ignore it. sukati life korang-lah


Have fun in 2015 and happy new year and salam maulidur rasul for today.




1Comments:

Blogger Inês de Castro said on 11 January 2015 at 10:34 

I've just found your blog and I think it's really inspiring, it will be an honor for me if you can visit mine too, and if you want to follow, it will be a pleasure to follow you back! :) <3

Fashion gets Fierce.

Post a Comment



Hello ppl
hey there! i could just shut this blog down but it kind of have special place in my heart(?) how don't ask.


Archive



Shout


© 2015 - Basecode Qayyum.