Mencari Link MP3 dengan mudah
Posted on Monday, 9 December 2013 @ 13:44 with 0 comments


Assalamualaikum

So, ramai kata problem banyak dekat Irondj. I dont know why. Plus saya pon dah stop pakai irondj cuz lama bebenar. So, I'll Teach you guys the easier way to find link MP3. Tutorial ni rasanya takde siapa yang pernah buat, hmmm, Maybeee  ~

  ( 1. Pergi ke Mp3skull.com
  ( 2. Pergi dekat search tu. Cari lagu yang korang nak. ( P.S- tak semua lagu maybe ada, sorry not sorry )



  ( 3. Dekat perkataan Download tu, Tekan Right click dekat mouse



  ( 4. Copy link adress



  ( 5. So benda yang korang copy, tulah link mp3.
  ( 6. Cara ni juga maybe boleh guna dekat website download yang lain. But tak semua.

Done. Tekan gambar untuk lebih jelas. Do comment :)

Labels:




0Comments:
Post a Comment



Hello ppl
SSUP ppl. 17, hiatus = lazy.
make a new life yehet.



Archive



Shout


© 2015 - Basecode Qayyum.